Laser ontharen

Pijnloos ontharen is mogelijk, maar alléén met de Soprano ICE Laser. Vaak wordt gedacht dat als de behandelingen geen pijn doet, dat het niet goed werkt. Gelukkig is deze gedachte achterhaald en kunnen we bij beauty4me op een pijnloze wijze definitief ontharen. Door middel van een geleidelijke opwarming van de huid door met een hoge frequentie laserpulsen met een lage energie per puls af te schieten op de huid kunnen we met de Soprano Ice laser pijnloos ontharen. Naast het feit dat het pijnloos is, kunnen we ook elk huidtype – dus ook de donkere huid – behandelen.

De Soprano ICE laser voelt als een aangename warme gloed over het gebied waar wordt gelaserd. Niet zelden vallen mensen tijdens de behandeling in slaap vanwege de aangename temperatuur op de huiden in de behandelkamer. Heel af en toe kan er een kort prikje worden gevoeld. Niet iedereen voelt op dezelfde mate de warmte. Voor de mensen voor wie de warmte nog iets te veel is, zetten we de laser gewoon een standje lager. Dit heeft geen effect op het resultaat, want we laseren gewoon iets langer door.

Alle oude methodes zoals elektrisch ontharen, IPL of de eerste generatie lasers werken niet goed of helemaal niet, doen verschrikkelijk veel pijn en hebben een grote kans op brandwondjes. Een groot nadeel van de oude methodes is bovendien dat de meeste mensen niet eens behandeld kunnen worden vanwege het feit dat het huid- of haartype niet geschikt is voor de toegepaste methode. Met de Soprano ICE laser – de beste laser die op dit moment beschikbaar is – is dat allemaal verleden tijd. In tegenstelling tot alle oude methodes kan de Soprano ICE Laser wél ieder huidtype en ieder haartype op ieder moment in het jaar behandelen, dus ook in de zomer. Zowel mannen als vrouwen kunnen worden behandeld.

Indien je nog meer informatie wenst over de werking van de laser, plan dan snel een afspraak in voor een kosteloos en vrijblijvend consult

Menu